MARDÝN BULGURU SÝRHA ÝSTANBUL’DA

MARDÝN BULGURU SÝRHA ÝSTANBUL’DA

Highslide JS

Ýstanbul Kongre Merkezinde 24 – 26 Kasým 2016 tarihlerinde düzenlenen Sirha Ýstanbul Fuarýna Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Mahmut DÜNDAR, Kýzýltepe TB Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÞAHÝN, Dicle Kalkýnma Ajansý Genel Sekreteri Yýlmaz Altýndað, Dicle Kalkýnma Ajansý YDO Koordinatörü Mehmet Emin Paça, Ýpek Bulgur A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ata Kassap veKýzýltepe Ticaret Borsa sýYöneticileri katýldý.

Otel, restoran ve yiyecek, içecek sektörünün uluslararasý platformda bir araya geldiði Sirha Ýstanbul’un dördüncü buluþmasý olan 24 - 26 Kasým 2016 tarihleri arasýnda Ýstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve Türk gastronomisinin geliþimine büyük katký saðlayacaðýný düþündüðümüz fuarda, Kýzýltepe TSO, Kýzýltepe Ticaret Borsasý ve Dicle Kalkýnma Ajansý iþbirliðiyle Mardin Bulguru özel bir stantta yerli ve yabancý profesyonellere ve sektör temsilcilerine tanýtýldý.

Standýmýzda belirli saatlerde profesyonel gurmeler için, Ebru Baybara Demir’in sunumuyla Mezopotamya topraklarýnda yetiþen buðdaydan elde edilen Mardin bulguru ile yapýlmýþ yöremizin ünlü yemekleri ile görücüye çýktý. Yoðun ilginin olduðu standýmýzda yerli ve yabancý birçok firma, yapýlan iki görüþmelerde Mardin bulguru ile ilgili olumlu görüþlerini belirterek firma ile iletiþime geçtiler.

Odamýz olarak, Mardin Bulgurunun tanýtýmý için Sirha Ýstanbul’a katýlýmda desteklerini esirgemeyen Dicle Kalkýnma Ajansý Genel Sekreteri Yýlmaz Altýndað’a teþekkür ederiz.


Tarih : 27.11.2016
/ 1842 kiþi görüntüledi.